Autopaikat taloyhtiössä

Furuhjelm, Marina; Rosén, Aki; Paajanen, Hannu; Päivärinne, Hemmo
Nimeke: Autopaikat taloyhtiössä
Tekijät: Furuhjelm, Marina (Kirjoittaja)
Rosén, Aki (Kirjoittaja)
Paajanen, Hannu (Kirjoittaja)
Päivärinne, Hemmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855502
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,26 € 31,73 € (28,85 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 636
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 3. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 96
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pysäköinti, pysäköintipaikat, autotallit, sähköautot, latauslaitteet, asunto-osakeyhtiöt
Autopaikat taloyhtiössä on ainutlaatuinen opas taloyhtiön autopaikoista sekä niiden käytöstä, jakamisesta ja rakentamisesta.

Oppaaseen on koottu tiedot siitä, millaisia autopaikkoja taloyhtiöissä on ja mikä taho niiden käytöstä päättää, kenellä on oikeus autopaikkaan ja missä järjestyksessä ja miten autopaikat on järkevä jakaa, niin että mm. yhdenvertaisuusperiaate tulee huomioiduksi. Oppaassa kerrotaan myös, millaisia maksuja autopaikoista voidaan periä ja mihin autopaikkoja ja -talleja saa käyttää.

Saat oppaasta lisäksi asiantuntevat ohjeet autopaikkojen rakentamiseen ja uudistamiseen erilaisine vaihtoehtoineen ja päätöksentekomenettelyineen. Opas esimerkiksi selvittää, miten taloyhtiön kannattaa varautua sähköautojen yleistymiseen ja mitä latausinfran tai -valmiuden rakentamisessa on syytä ottaa huomioon (mm. latauspistelaki).

Oppaassa mukana olevaa mallia taloyhtiön autopaikkasäännöistä voi vapaasti hyödyntää omassa taloyhtiössä. Lisäksi oppaaseen sisältyy kätevä sähköautosanasto.

Opas on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille sekä kiinteistöalan juristeille. Sen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTM Aki Rosén, projektipäällikkö Hannu Paajanen ja rakennuttamispäällikkö Hemmo Päivärinne.


Katso myös näitä tuotteita