Asunto-osakeyhtiölaki — Kommentaari : Osa 2

Furuhjelm, Marina; Kanerva, Ari; Kuhanen, Petteri; Rosén, Aki
Nimeke: Asunto-osakeyhtiölaki — Kommentaari : Osa 2
Tekijät: Furuhjelm, Marina (Kirjoittaja)
Kanerva, Ari (Kirjoittaja)
Kuhanen, Petteri (Kirjoittaja)
Rosén, Aki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516854604
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 90,68 € (82,44 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 652
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 4. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Luvut 6-11
Sivumäärä: 525
Tuoteryhmät: Kiinteistömedia Oy
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: asunto-osakeyhtiölaki, asunto-osakeyhtiöt, lainsäädäntö, yhtiöoikeus, osakeyhtiöt, yhtiökokoukset, tilintarkastus
Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari -teoksessa käydään asunto-osakeyhtiölaki läpi pykälä pykälältä. Jokaista säännöstä kommentoidaan ja sen merkitys avataan lukijalle. Käsiteltyjä asioita havainnollistetaan esimerkkien ja runsaan, tuoreen oikeustapausaineiston avulla.
Teoksen osassa 2 käsitellään lain lukuja 6-11. Ne koskevat yhtiökokousta, asunto-osakeyhtiön johtoa ja edustamista, pääsyä osakehuoneistoon ja osakehuoneiston ottamista yhtiön hallintaan, tilintarkastusta, toiminnantarkastusta ja erityistä tarkastusta, omaa pääomaa, tilinpäätöstä, toimintakertomusta ja konsernia sekä varojen jakamista.
Yhtiökokouksen päätöksentekomenettelyä on uudistettu laajalti ja lisätty purkavaa lisärakentamista koskeva sääntely, jota on teoksessa kommentoitu kattavasti. Osakehuoneistorekisteriin siirtymisen aiheuttamat ja vähimmäisosakepääomasta luopumista koskevat lainmuutokset on otettu huomioon myös lukujen 6-11 kommenteissa. Uusi oikeuskäytäntö on otettu mukaan kattavasti ja kommentoituna.


Katso myös näitä tuotteita