RT 80320, Aloituskokouksen pöytäkirja

Julkaistu: 26.06.2008
Kielet: suomi
Sivumäärä: 12
Tuotelaji: Sopimusasiakirjat
9 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Aloituskokouksen pöytäkirja on tarkoitettu käytettäväksi rakennustyön aloituskokouksessa. Paperilomake.

Lomake muodostaa pohjan kokouksen asialistalle ja toimii ohjeena kokouksessa käsiteltäville asioille. Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan tarvittaessa järjestetään rakennustyön aloituskokous, jossa täsmennetään, mitä rakennushankkeeseen ryhtyvältä edellytetään huolehtimisvelvollisuutensa täyttämiseksi. Vaikka aloituskokouksen järjestämistä ei rakennusluvassa olisikaan edellytetty, sellainen voidaan järjestää varmistamaan rakennustyön asianmukainen suorittaminen säännösten ja sopimusten mukaisesti sekä edistämään viranomaisten ja rakennustyön muiden osapuolien välistä yhteistoimintaa ja tiedonvaihtoa. Lomake ei ole tarkoitettu käytettäväksi pientalohankkeessa.

Lomakkeen laatimisohje on esitetty ohjekortissa RT 16-10931, LVI 03-10436 Aloituskokouksen pöytäkirjan laatiminen. Ohjekortissa annetaan ohjeita rakennushankkeen aloituskokouksen sisällöstä ja esitetään esimerkki aloituskokouksen pöytäkirjasta. Esimerkin on laatinut Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry.

Lomake on ostettavissa ja täytettävissä myös sähköisessä muodossa Sopimuslomake Net –palvelussa osoitteessa www.sopimuslomake.net. rekisteröidy palveluun ja tutustu asiakirjavalikoimaan.

Suosittelemme

RT 16-10931, Aloituskokouksen pöytäkirjan laatiminen
RT 16-10931, Aloituskokouksen pöytäkirjan laatiminen
Ohjeessa esitetään täyttömalli lomakkeelle RT 80320 Aloituskokouksen pöytäkirja.

Tutustu tarkemmin >
Julkaistu: 18.08.2008
Kielet: suomi
Tuotelaji: Ohje-, tiedonjyvä- ja säännöskortit
30,60 €