Lisämateriaali

> Sisältö

RIL 195-2-2020 Rakenteellinen paloturvallisuus. Työ- ja toimistotilat

Julkaisijat: Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry
Julkaistu: 2020
Sivumäärä: 177
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-951-758-653-5
95 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Kirja käsittelee työpaikkatilojen ja -rakennusten paloturvallisuuteen liittyviä vaatimuksia ja niiden sovelluksia sekä antaa esimerkkejä paloturvallisuusratkaisuista. Työ- ja toimistotilojen suunnittelussa nousee usein esille erityiskysymyksiä. Työpaikkarakennuksiin voi kuulua myös muiden käyttötarkoitusryhmien tiloja, kuten ravintoloita, liiketiloja, autosuojia, varastoja ja asuntoja. Nämä tilat on otettava huomioon paloteknistä kokonaisuutta suunniteltaessa. Myös työelämän muutokset niin työn tekemisen, aikataulun kuin joustavuuden osalta asettavat omat haasteensa.
Rakenteellinen paloturvallisuus -ohjeet on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: työ- ja toimistotilojen rakenteellisen paloturvallisuuden sovelluksia on niin työ- ja toimistotiloja käsittelevästä ohjeessa kuin yleisohjeessa. Käyttötarkoituskohtainen ohje syventää esitettyjä asioita.
Kirjan ensisijaisia käyttäjiä ovat rakennusvalvonta- ja paloviranomaiset, vakuutusyhtiöt sekä rakennusten suunnittelijat. Ohje edistää eri rakenteellisesta paloturvallisuudesta vastaavien osapuolien yhteistyötä ja on merkittävä apuväline alan opetuksessa.

Suosittelemme

RIL 195-1-2018 Rakenteellinen paloturvallisuus. Yleiset perusteet ja ohjeet
RIL 195-1-2018 Rakenteellinen paloturvallisuus. Yleiset perusteet ja ohjeet
RIL 195-1-2018 Rakenteellinen paloturvallisuus – Yleiset perusteet ja ohjeet on rakenteellista paloturvallisuutta käsittelevän ...

Tutustu tarkemmin >
Julkaistu: 2018
Tuotelaji: Kirjat
98 €