Ratsastuspohjaopas

Tekijät: Suomen Ratsastajainliitto ry
Julkaisijat: Opetus- ja kulttuuriministeriö
Kustantaja: Rakennustieto Oy
Julkaistu: 2011
Kielet: suomi
Sivumäärä: 72
Tuotelaji: Kirjat
Sarja: Liikuntapaikkajulkaisu no 100
ISBN: 978-951-682-997-8
35 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Oppaassa annetaan ohjeita sekä uusien ratsastuskenttien ja hevosten ulkoilureittien suunnitteluun ja rakentamiseen että käytössä olevien kenttien korjaamiseen. Siinä vertaillaan erilaisten pohjamateriaalien ominaisuuksia ja ohjeistetaan toimivan ja ratsukoille turvallisen ratsastuspohjan teko nykyisillä materiaaleilla. Ohjeet perustuvat Ratsastajainliiton teettämiin kentän pohjista tehtyihin mittauksiin, kenttänäytteiden laboratorioanalyyseihin ja ratsastajilta saatuihin kokemuksiin. Kirjassa on tietoa myös ympäristöasioista ja ratsastuskenttien mitoituksesta.

Opas on tehty yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston maa- ja pohjarakenteiden yksikön ja Suomen Ratsastajainliiton kanssa. Ratsastuspohjaopas on tarkoitettu alan oppilaitoksille, suunnittelijoille, rakennuttajille, rakentajille, materiaalien myyjille ja ratsastuspohjien kunnossapidosta vastaaville.

Suosittelemme

Ratsastuskeskusten suunnittelu- ja rakentamisopas
Ratsastuskeskusten suunnittelu- ja rakentamisopas
Ratsastuskeskusten tilojen ja rakenteiden - tallien, maneesien, kenttien, tarhojen ja maastoratojen - suunnittelu ja rakentaminen.

Tutustu tarkemmin >
Kustantaja: Rakennustieto Oy
Julkaistu: 2005
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
30 €