Rakentajan viinikäsikirja

Tekijät: Mäkinen, Juha-Ville
Kustantaja: Rakennustieto Oy
Julkaistu: 2018
Painos: 2.
Kielet: suomi
Sivumäärä: 288
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-952-267-173-8
29,70 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Konstailematon käsikirja viineistä harrastajille, kiinnostuneille ja satunnaisille nautiskelijoille.
Kirjassa käydään aluksi läpi viinien historia sekä viineihin liittyvä etiketti. Yli puolet kirjasta on pyhitetty viineille: punaiselle, valkoiselle ja roseelle; kuohuvalle, makealle ja kuivalle; uuden ja vanhan maailman sekä rypäleille, ilmasto-olosuhteille, eri maiden tuotantosäännöille ja viinialueille.
Kirjan avulla otat haltuun viinietiketin sekä saat varmuutta juhlien järjestämiseen ja niissä vierailemiseen sekä viineistä puhumiseen. Löydät uusia makuja ja tuoksuja sekä tiedät, mihin viiniostoksilla käytät rahasi.
Denise Mäkisen upeat kuvat vievät sinut viininojatuolimatkalle eri puolille Eurooppaa.

Juha-Ville Mäkinen on LVI-insinööri ja työskentelee LVI-TU ry:ssä erityisasiantuntijana. Viinit ovat olleet Juha-Ville intohimona jo pitkään, ja hän kuuluu muun muassa arvostettuun Viinin Ystävät ry:hyn. Hän on tehnyt lukuisa matkoja Euroopan viinialueille, joilla hän on tavannut tuottajia ja perehtynyt heidän tuotteisiinsa. Mäkinen on kirjoittanut Viinikoulu-artikkeleita Talotekniikka-lehteen vuodesta 2015 alkaen sekä järjestänyt rakennusalan ammattilaisille useita viiniaiheisia tilaisuuksia ja tutustumismatkoja.