Putkiremontin vastuunjako taloyhtiössä

Tekijät: Kukko, Alpo; Liukkonen, Unni; Nummela, Timo; Syrjälä, Jari; Vihervaara, Seppo; Virta, Jari
Julkaisijat: Kiinteistöalan Kustannus Oy
Kustantaja: Kiinteistöalan Kustannus Oy
Julkaistu: 2019
Painos: 1.
Sivumäärä: 40
Tuotelaji: Kirjat
Lisätietoja: Koko B5
ISBN: 978-951-685-458-1
19,50 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Onnistu putkiremontissa yksiselitteisen vastuunjaon avulla!

Putkiremontti on yleisin korjaushanke taloyhtiöissä. Remontin onnistuminen niin aikataulun, laadun kuin kustannusten kannalta edellyttää selkeää roolitusta ja vastuunjakoa heti hankkeen alusta saakka.

Valitettavan usein korjaushankkeiden vastuut ovat taloyhtiössä epäselviä – ja välillä myös alan sisällä. Päävastuullinen on aina taloyhtiön hallitus.

Tämän oppaan luettuasi tiedät: mitkä ovat taloyhtiön putkiremonttihankkeen vaiheet, ketkä ja mitkä ovat putkiremonttihankkeen osapuolet sekä mitä tehtäviä kullekin osapuolelle kuuluu hankkeen eri vaiheissa.

Opas auttaa jakamaan tehtävät oikein ja toimii muistilistana hankkeen aikana. Se on tarkoitettu ohjeeksi kaikille putkiremonttihankeen osapuolille, kuten taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille. Lisäksi oppaassa on lyhyitä tietoiskuja tärkeistä muistettavista asioista, kuten vakuutuksista, korjaushankkeen rahoituksesta ja osakkaan hyvittämisestä.

Oppaan taustalla on joukko pitkän linjan ammattilaisia korjausrakentamisen, isännöinnin, edunvalvonnan ja vakuuttamisen aloilta.