Osakeyhtiön tilinpäätösmalli 2008

Julkaisijat: KHT-Ydistys Föreningen CGR ry
Kustantaja: KHT-Media Oy
Julkaistu: 2007
Kielet: suomi
Sivumäärä: 232
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-952-218-000-1
67 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Osakeyhtiön tilinpäätösmalli 2008 antaa tilinpäätöksen laatijalle mallin, jossa on otettu huomioon lainsäädännön tilinpäätökselle asettamat vaatimukset ja hyvää kirjanpitotapaa ohjaavat suositukset. Vuoden 2008 painoksessa on huomioitu kirjanpitolautakunnan uusimmat yleisohjeet ja lausunnot, kuten tammikuussa 2007 annettu yleisohje rahoituslaskelman laatimisesta.

Uutuutena kirjaan on lisätty lyhennelmät vuoden 2007 aikana annetuista kirjanpitolautakunnan lausunnoista sekä uusimpien kirjanpitolautakunnan yleisohjeiden muutoksista verrattuina aikaisempiin yleisohjeisiin. Lisäksi kirjan lopussa olevaa pienen yhtiön tilinpäätöksen tarkistuslistaa on päivitetty ja laajennettu.
Listayhtiöiden toimintakertomusta ja tilinpäätöstä koskevaa kappaletta on uudistettu merkittävästi uuden valtiovarainministeriön asetuksen arvopaperin liikkeeseenlaskijan säännöllisestä tiedonantovelvollisuudesta (153/2007) johdosta. Myös kirjanpitoasetuksen viimeisimmät muutokset on huomioitu, ja lisätty esimerkkejä mm. liitetietojen esittämiseksi.