Kiinteistön kauppa ja omistaminen

Tekijät: Kasso, Matti
Kustantaja: Talentum
Julkaistu: 2014
Painos: 2. uudistettu
Kielet: suomi
Sivumäärä: 486
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-952-14-2155-6
85 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Teos on kattava kokonaisuus kiinteistön kaupasta ja omistamisesta sekä niihin liittyvistä säännöksistä. Tärkeimpiä käsiteltäviä aihealueita ovat muun muassa kiinteistön kauppa ja siihen liittyvät velvoitteet, rakentaminen, maanvuokra ja huoneenvuokra, kiinteistönmuodostus ja ympäristö, kiinteistöjen luovutuksen ja omistamisen verotus sekä kaupasta päättäminen perhe- ja yhtiöoikeudellisissa tilanteissa.

Keskeisimmät uudistukset teoksen aihepiirissä koskevat sähköistä kiinteistön kauppaa ja kirjaamisjärjestelmää, maanvuokralakia, maankäyttö- ja rakennuslakia sekä ympäristölainsäädäntöä ja verotusta. Kokonaan uusi jakso on maksuvelvoitteita koskeva jakso, jossa käsitellään muun muassa korko- ja vanhentumissäännöksiä. Kirjan uudistetun painoksen käytännönläheisyyttä on entisestään lisätty uusien esimerkkien ja toimiohjeiden avulla
Teos perustuu 1990- ja 2000-luvuilla useina laitoksina ilmestyneeseen Asunto- ja kiinteistökauppa -teokseen, joka on vuosien aikana saavuttanut vahvan aseman alan ammattilaisten, lakimiesten ja kaikkien kiinteistö- ja asuntoasioista kiinnostuneiden käsikirjana ja työvälineenä.
Kirja on uudistettu perinpohjaisesti, esitystapaa ja rakennetta myöten: asunto- ja kiinteistöosakkeisiin sekä kiinteistönvälitykseen perehdytään erikseen omissa teoksissaan. Tämä mahdollistaa kunkin aihepiirin tarkastelun laajemmin mutta samalla edelleen käytännönläheisesti. Tarkemmin rajattu aihe, perusteellisempi käsittely ja niin lainsäädännön kuin oikeuskäytännön osalta ajantasaistettu sisältö hakemistoineen palvelevat entistä paremmin kaikkien kirjojen käyttäjiä.

Kirja kiinteistöalan ammattilaisille sekä asunto- ja kiinteistökaupan parissa työskenteleville sekä alan opiskelijoille.

Suosittelemme

Kiinteistönvälitys ja -arviointi
Kiinteistönvälitys ja -arviointi
Sisältää aihepiiriin liittyvän juridiikan lisäksi runsaasti oikeustapauksia sekä käytännön esimerkkejä ja ohjeita.

Tutustu tarkemmin >
Tekijät: Kasso, Matti
Kustantaja: Talentum
Julkaistu: 2014
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
85 €