Julkisten hankintojen perusteet

Tekijät: Siikavirta, Kristian
Kustantaja: Edita
Julkaistu: 2015
Kielet: suomi
Sivumäärä: 200
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-951-37-6697-9
69 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Julkisten hankintojen perusteet on hyödyllinen tietolähde kaikille, jotka tarvitsevat tietoa julkisten hankintojen järjestelmän periaatteista.
Teos avaa muun muassa sitä, miten julkinen valta eroaa ostajana yksityisestä ja mikä on hankintalainsäädännön soveltamisala. Se käsittelee menettelyn peruskohtia, ostajan määrittelyitä ja valintaperusteita, huutokauppateoriaa ja muita hankintaprosessissa vastaan tulevia asioita.

Teoksesta on hyötyä kaikille julkisten hankintojen parissa työskenteleville ostajille ja myyjille. Se sopii hyvin myös oppikirjaksi finanssi- ja kauppaoikeuden sekä hallintotieteiden opintoihin.

Teoksen kirjoittaja Kristian Siikavirta on oikeustieteen tohtori, varatuomari sekä oikeustaloustieteen dosentti Helsingin yliopistossa. Tällä hetkellä hän työskentelee julkisoikeuden yliopistonlehtorina Vaasan yliopiston filosofisessa tiedekunnassa. Siikavirran alaan kuuluvat erityisesti julkisoikeuden taloudelliseen puoleen kuuluvat valtiontukea ja julkisia hankintoja koskeva oikeussäännöt.

Suosittelemme

RIL 262-2014 Taitava kuntarakennuttaja
RIL 262-2014 Taitava kuntarakennuttaja
Kunnallisen rakennuttamisen uusi ohjeistus käsittelee sekä talonrakentamista että infrarakentamista.

Tutustu tarkemmin >
Kustantaja: Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry
Julkaistu: 2013
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
82 €