Lisämateriaali

> Esite (pdf)

Energia- ja ekologiakäsikirja - suunnittelu ja rakentaminen

Tekijät: Lappalainen, Markku
Kustantaja: Rakennustieto Oy
Julkaistu: 2010
Kielet: suomi
Sivumäärä: 200
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-951-682-945-9
81 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Energia- ja ekologiakäsikirja antaa selkeän kuvan uusien energiamääräysten vaikutuksista rakennusten suunnitteluun ja toteutukseen. Kirjassa käsitellään ilmastonmuutoksen, energiamääräysten, energiatalouden ja ekologisten tekijöiden vaikutuksia rakennusten ja yhdyskuntien rakentamisessa 2010-luvulla.

Rakennusten energiankulutukseen voidaan vaikuttaa mm. tehokkaalla tilankäytön suunnittelulla, rakenteiden ja lämpöpumppujen avulla sekä hallitulla ilmanvaihtotekniikalla. Käsikirjassa esitetään, miten suunnitellaan liikenteellisesti ja lämmitystaloudellisesti edullisia yhdyskuntia, muodostetaan suojaisia korttelialueita ja varaudutaan lämmitysmuotojen muutokseen. Havainnollinen kuvitus täydentää kirjan monipuolista ja laaja-alaista tekstiä.

Kirja ohjaa rakennusalan ammattilaisia rakennusten ja yhdyskuntien kestävän kehityksen mukaiseen elinkaaren suunnitteluun. Lisäksi kirja tuo esiin yksilön asenteiden merkityksen ilmastomuutoksen torjunnassa.
Energia- ja ekologiakäsikirja on tarkoitettu kaikkien rakennusalan päättäjien, suunnittelijoiden ja kiinteistönhoitajien yhteiseksi hakuteokseksi. Kirja sopii myös oppikirjaksi.

Suosittelemme

Lämmin puutalo - Ohjeet ilmanpitävään ja energiaa säästävään rakentamiseen
Lämmin puutalo - Ohjeet ilmanpitävään ja energiaa säästävään rakentamiseen
Yksityiskohtaiset 3D-kuvitetut ohjeet ilmanpitävien rakenteiden toteuttamiseksi.

Tutustu tarkemmin >
Tekijät: Romppainen, Ilkka
Kustantaja: Rakennustieto Oy
Julkaistu: 2010
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
34 €