Kakel, klinker & mosaik

Authors: Ohlsson, Hans-Ove; Jeppsson, Anders
Publishing company: ICA Bokförlag
Published: 2011
Languages: Swedish
Number of pages: 88
Product type: Books
ISBN: 978-91-534-3614-0
29 € (inc. vat)

Product description

Kakel, klinker och mosaik är en handbok i ordets rätta bemärkelse men också en inspirationskälla om du har planer på att renovera badrummet, köket, tvättstugan eller andra utrymmen där kakel och klinker passar.
Steg för steg lotsas du genom hela arbetsgången - från förberedelser till färdig yta. De tydliga bilderna och den informativa texten underlättar förståelsen även av de svårare momenten.
Boken bygger på de senaste reglerna från Byggkeramikrådet och beskriver vilka bestämmelser som gäller för att arbetet ska betraktas som fackmannamässigt utfört, inte minst ur försäkringbolagens synvinkel.

Med hjälp av boken klarar du de flesta kakel-, klinker- och glasblocksjobb själv.Det behövs inget mer- förutom kakel, fäst- och fogmaterial, verktyg ovh mycket tålamod.

Hans-Ove Ohlsson, byggnadsingenjör och fotograf, är en noggrann "gör-det-självare" som gärna snickrar, bygger och renoverar det egna huset. Anders Jeppsson, inredningsarkitekt, illustratör och snickare, är mycket händig och praktiskt lagd och har under åren genomfört oräkneliga snickeriprojekt. Texten på svenska.