by 46 Rappauskirja

Julkaisijat: Suomen Betoniyhdistys r.y.
Kustantaja: Suomen Rakennusmedia Oy
Julkaistu: 2005
Kielet: suomi
Sivumäärä: 164
Tuotelaji: Kirjat
Sarja: By 46
ISBN: 952-5075-71-0
45,85 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Runsaan viiden vuoden käyttökokemusten pohjalta suunnitteluohjeet BY 46 on nyt uusittu. Uusimistarvetta ovat aiheuttaneet mm. rappauslaastien nopea materiaalikehitys sekä rappauskorjausten tarkempien suunnitteluohjeiden tarve. Uutena asiana on suunnitteluohjeisiin otettu eristerappaukset, joiden kehitys on ollut nopeaa ja suosio on merkittävästi lisääntynyt viimevuosina.
Rapattuja julkisivuja pidetään yleisesti arvokkaina ja kestävinä. Arkkitehtisuunnittelussa tällaisille rakennuksille ja julkisivuille on yleensä asetettu korkeat ulkonäkövaatimukset. Rappauksella on mahdollista antaa julkisivuille erilaisia muotoja ja värejä sekä saada aikaan nykyarkkitehtuurissa suosittuja yhtenäisiä laajoja saumattomia pintoja. Arkkitehtonisiin vaatimuksiin pääsemiseksi rakennesuunnittelussa ja rappaustyössä tulee ottaa huomioon lukuisia tekijöitä, jotta lopputulos on kaikkia osapuolia tyydyttävä.
Nämä ohjeet BY 46 Rappauskirja 2005 korvaavat väliaikaisen painoksen vuodelta 1999.

Suosittelemme

Betonirakenteiden päällystämisen ohjeet
Betonirakenteiden päällystämisen ohjeet
Ohje sisältää parketit ja laminaatit, liimattavat matot ja laatat, vedeneristeet sekä keraamiset laatat kuivissa- ja märkätiloissa

Tutustu tarkemmin >
Kustantaja: Suomen Betonitieto Oy
Julkaistu: 2008
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
12,20 €