by 210 Betonirakenteiden suunnittelu ja mitoitus 2008

Julkaisijat: Suomen Betoniyhdistys r.y.
Kustantaja: Suomen Rakennusmedia Oy
Julkaistu: 2008
Painos: 2. korjattu ja uudistettu
Kielet: suomi
Sivumäärä: 711
Tuotelaji: Kirjat
Sarja: By 210
ISBN: 978-952-5075-96-0
112.50 €    66 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Betonirakenteiden suunnittelu on kehittynyt voimakkaasti ja viimeinen kehitysvaihe on Eurocode-standardien tulo suunnitteluun. Tämä kirja on kooste eri maissa julkaistuista betonirakenteiden käyttöä ja suunnittelua käsittelevien teoksien aihepiiristä sekä kotimaisesta kehityksestä. Se sisältää mm. taustatietoja ja selityksiä RakMK B4 ohjeista ja Eurocode 2:sta.

Kirjassa esitellään betonirakenteiden mekaanisen ja fysikaalisen toiminnan periaatteet ja eri maissa käytössä olevat, yleisesti hyväksytyt mekaaniset mallit sekä Eurocode 2:n sisältämät suunnittelusäännöt ja merkintäsymboliikka. Kirja on tarkoitettu rakennesuunnittelijoille, opettajille ja betoniteollisuuden tuotekehittelijöille ja -suunnittelijoille.

Tähän julkaisun toiseen painokseen on useiden pienempien korjausten lisäksi kirjoitettu uudestaan kumilevylaakereita koskeva kohta 8.5.2 Palkkien ja pilareiden liitokset. Edellisessä vuoden 2005 painoksessa esitettyä mitoitusohjetta ei pidä käyttää koska se johtaa toimimattomiin paksuihin laakereihin tai aluslevyihin.

Suosittelemme

by 203 Betonirakenteiden perusteiden oppikirja
by 203 Betonirakenteiden perusteiden oppikirja
Kirja selvittää betonirakenteita. Rakenteiden lujuusopissa on rajoituttu vain perustapauksiin ja vältetty teoreettisesti ...

Tutustu tarkemmin >
Tekijät: Sainio, Olli; et al.
Kustantaja: Suomen Rakennusmedia Oy
Julkaistu: 2007
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
45.80 €     10 €