Betoniset viemäri- ja hulevesijärjestelmät – suunnittelu ja toteutus

Julkaisijat: Betoniteollisuus ry
Kustantaja: Rakennustuoteteollisuus RTT ry
Julkaistu: 2017
Sivumäärä: 160
Tuotelaji: Kirjat
ISBN: 978-952-5351-21-7
59 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Kirja sisältää betoniputkia ja -kaivoja koskevat ohjeistukset, määräykset ja soveltamisohjeet. Siinä käsitellään betoniputkien ja -kaivojen ominaisuudet, EK-tuotteet, EK-tuotteiden asennus ja betonin materiaaliominaisuudet.

Kirja antaa lukijalle tietoa betonisista viemäreistä, viemäreiden johtosuunnittelusta, geoteknisestä mitoituksesta ja tuotteiden asennuksesta. Lisäksi kirjassa käsitellään tuotteen rakenteelliset mitoitusohjeet sekä ympäristön kuormitus (mm. liikenne).

Kirja auttaa lukijaa ymmärtämään betonin potentiaalin viemäröinnissä ja opastaa ottamaan suunnittelussa huomioon betonin materiaalitekniset ominaisuudet. Kirja on tarkoitettu infra-alan ammattilaisille, rakennuttajille, urakoitsijoille, suunnittelijoille ja valmistajille. Soveltuu myös oppimateriaaliksi erityisesti alan syventäville kursseille.

Suosittelemme

Ratu S-1210, Työnaikaiset rakennukset ja asennukset. Työmaatekniikka - Työmaarakennukset, Työmaatiet ja varastoalueet, Aitaukset ja opaskilvet, Vesijohdot ja viemärit, Työnaikaiset sähkötyöt
Julkaistu: 01.06.2004
Kielet: suomi
Tuotelaji: Ohje-, tiedonjyvä- ja säännöskortit
44 €