Asuintilojen käyttöohjeet CD

Julkaisijat: Ympäristöministeriö, Asuntokiinteistö- ja rakennuttajaliitto ASRA ry, Suomen Kiinteistöliitto
Kustantaja: Rakennustieto Oy
Julkaistu: 2004
Kielet: suomi
Tuotelaji: Kirjat
Sarja: KH 80067
ISBN: 951-682-767-5
91 € (sis. alv)

Tuotekuvaus

Asuintilojen käyttöohjeet - Turvalliseen ja vastuulliseen asumiseen CD sisältää yleisohjeita, joista on helppo muokata yksilölliset ohjeet jokaisen kiinteistön asukkaille. Ohjeiden on tarkoitus kuulua huoneiston perusvarustukseen ja ne opastavat paitsi asuinhuoneiston myös yhteisessä käytössä olevien tilojen laitteiden ja järjestelmien oikeassa käytössä ja hoidossa.
Ohjeiden avulla asukkaita ohjataan mm. rakenteiden, rakennusosien, lämmityksen, ilmanvaihdon, vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmien oikeaan käyttöön ja hoitoon.
Ohjeissa painotetaan asumisen vastuullisuutta ja sitä, että asukkaan on hoidettava hallinnassaan tai käytössään olevaa huoneistoa huolellisesti ja että asumiseen liittyy myös erilaisia henkilöihin, kiinteistöön tai omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä.

Tarvittava ohjelma: Microsoft Word-tekstinkäsittelyohjelma (Word 97 tai uudempi). Asuintilojen käyttöohjeet sisältyy KH-kortisto CD:lle. Ympäristöministeriön, Asuntokiinteistö- ja rakennuttajaliitto ASRA ry:n ja Suomen Kiinteistöliitto ry:n julkaisema.